Каталог
НОВИНИ

MITSUBISHI

 Моделите на Мitsubishi Electric от серията MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE са постигнали „клас А+” рейтинг на енергийно спестяване, с което допринасят за намаляване на потреблението на електроенергия в дома или офиса. Моделите се предлагат в различни мощности и монтажни решения, а широката им приложимост ги прави универсалното допълнение за всякакви нужди. С новия си модел MSZ-SF Митцибиши Електрик залагат на нов дизайн, който придава на вътрешните тела стилен и висококачествен външен вид.

Климатиците MSZ-SF25VE се отличават с максимално тиха работа (21db), благодарение на функцията „Silent Mode”, която е добавена към настройките за скорост на вентилатора. В резултат на това климатизаторите са идеални за спални, тъй като са проектирани за помещения до 20кв.м., а и са толкова тихи, че можете да се запитате дали работят. За  климатиците от серия MSZ/MUZ-SF25VE е характерно „Седмично програмиране”, което позволява да програмирате желаната от Вас температура за точния момент, когато се прибирате в дома си. Това от своя страна допринася за минимизиране на разходите за електроенергия. За да се чувствате максимално комфортно в жилището си и стайната температура да е оптимална, се постига чрез мощно и ефикасно разпределение на въздуха посредством две хоризонтални ламели, като ъгълът под които са разположени ламелите се задава дистанционно. Могат да се задават пет различни разположения на посоката на въздушния поток (люлеещ се или автоматичен режим) и четири степени на въздушната струя (автоматичен режим). По този начин се избягва неприятния директен въздух и се осигурява допълнителен уют.

Серията MSZ-SF VE/MUZ-SF VE притежават „нано-платинен” филтър, който е изграден от платинено-керамични, наночастици, които генерират антибактериален и обезмирисяващ ефект. Площта на триизмерната повърхност е увеличена и това води до увеличаване на улавящия капацитет на филтъра. Това прави филтъра по-ефективен в сравнение с филтрите на неинверторните климатици. По-голямата функционалност и чистота предлагат комфорт на по-високо ниво. Всички модели Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE отговарят на новите регулации и гарантират перфектен комфорт и безшумна работа, комбинирана с висок клас енергийна ефективност.  

Сортирай по:
Новата серия MSZ-AP са климатици за стенен монтаж, които съчетават идеално енергийна ефективност с модерен ...
Новата серия MSZ-AP са климатици за стенен монтаж, които съчетават идеално енергийна ефективност с модерен ...
Новата серия MSZ-AP са климатици за стенен монтаж, които съчетават идеално енергийна ефективност с модерен ...
2100.00 лв.
Мощност Охлаждане: 5.00(1.40-5.40) kW Мощност Отопление: 5.80(1.40-7.30) kW Консумирана мощност Охлаждане: 1.66 ... ПРОМОЦИЯ