Каталог
НОВИНИ

КАК СЕ ПОРЪЧВА

В заглавната страница на tobobulgaria.com ще видите няколко различни полета:
1."Продукти"
Тук ще намерите всички главни категории стоки, които се предлагат при нас.
2."Пазарската kоличка".
Показва състоянието на вашата количка.
В централното поле има кратко обяснение за цените на стоките както и възможност за изглед на информацията в детайли.
Често задавани въпроси!

1.Как да разгледам стоките в tobobulgaria.com?

2.Как да пазарувам в tobobulgaria.com?

Как да разгледам стоките в tobobulgaria.com?

Кликвайки върху категорията (Намират се в лявата част на екрана Ви. В централната част на страницата ще видите списък с предлаганите стоки в тази категория. Кликвайки върху «виж детайли» на продукта който сте избрали ще влезете в индивидуалната страница на продукта.
Тук можете да видите подробно описание на всички функции на продукта, както и по-голяма снимка. Тук можете да поръчате този продукт чрез бутона "Купувам".

Как да пазарувам в tobobulgaria.com? 

    След като вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от tobobulgaria.com трябва да отидете на индивидулната страница на продукта който сте избрали и да кликнете върху бутона "Купувам". Той ще Ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата пазарска количка. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили с бутона "Купувам". Ако маркирате даден продукт и промените количеството на "0" той ще изчезне от количката Ви. С помощта на бутона "Обнови" винаги можете да видите актуланото състояние на количката Ви. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които иската да купите в tobobulgaria.com, трябва да продължите нанатък с помощта на бутона "Поръчай". Той ще Ви изпрати на страницата, в която трабва да се идентифицирате като клиент, 

След което до 48 часа очаквайте отговор или обаждане.

При нужда от повече информация, моля не се колебайте да се свържете с някой от нас на посочените “контакти

Доставка

Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриер. Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България. При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

1. За стоки поръчани до 14 часа българско време - 24 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката. 2. За стоки поръчани след 14 часа българско време - 48 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

ВАЖНО !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от съответния куриер СПИДИ.