Каталог
НОВИНИ

ЗА НАС

33ГОДИНИ ФИРМА " Т О Б О "

    НИЕ ЗАПОЧНАХМЕ СВОЯТA ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НА 15 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА. 20 ГОДИНИ НИЕ ДОМИНИРАМЕ НА ПАЗАРА ВЪПРЕКИ ОТКРИВАНЕТО НА ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШАТА КОРЕКТНОСТ ТОЧНОСТ, НИСКИ ЦЕНИ, И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА. НИЕ СЕ СТРЕМИМ ВИНАГИ ДА СМЕ НАЙ-ИНФОРМИРАНИ, НАЙ-РАДИКАЛНИ, ДА СМЕ ПЪРВИ И ГЪВКАВИ КАТО ИМАМЕ ЗА ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ ДА ОТГОВАРЯМЕ ВИНАГИ НА ПОТРЕБИТЕЛСКОТО ТЪРСЕНЕ И ДА ПРЕДОСТАВЯМЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ БОГАТ АСОРТИМЕНТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКА ЕЛЕКТРОНИКА И ЕЛЕКТРОТЕХНИКА ОТГОВАРЯЩИ НА НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ДОСТИЖЕНИЯ В ТАЗИ СФЕРА НА НАЙ-КОНКУРЕНТИ ЦЕНИ.

    " Т О Б О " Е ОСНОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА: ДЪРВОРЕЖЕЩА И ГРАДИНСКА ТЕХНИКА ОТ МАРКИТЕ STIHL И HUSQVARNA БИТОВА ЕЛЕКТРОДОМАКИНСКА ТЕХНИКА: GORENJE, CONEGLIANO, BOMPANI, ARISTON, INDESIT, SNAIGE, MIDEA, ZELMER И ДР.

    КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА: ОСНОВЕН ДИЛЪР ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ НА КЛИМАТИЦИ MITSUBISHI, GENERAL, MIDEA, BARD. ВСИЧКИ ИНВЕРТОРНИ И КОНВЕНЦИОНАЛНИ КЛИМАТИЦИ КАКТО И ОСИГУРЯВАМЕ ПЕРФЕКТЕН ГАРАНЦИОНЕН И СЛЕДГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ.

    23 ГОДИНИ Т О Б О Е ОСНОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ НА ЕЛЕКТРОННО ИЗМЕРВАТЕЛНА И МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА : АПАРАТИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ,АПАРАТИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР ОТ СВЕТОВНО ПРИЗНАТИТЕ МАРКИ OMRON,PRESTIGE, GLUCOCARD.

    В МАГАЗИНИТЕ НА ТОБО ЩЕ НАМЕРИТЕ НАД 120 МОДЕЛА ВЕЛОСИПЕДИ ОТ МАРКИТЕ DRAG, LIDER, ROBIFIR, DINO И МНОГО ДРУГИ КАКТО И ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА ВЕЛОСИПЕДИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ ЗА МАМА, ТАТКО И ВАС ДЕЦА.